Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Dixitdeea
25 janvier 2009

Luxul nu este opusul saraciei, ci al vulgaritatii.

FOTO_BLOG_4

« Le luxe, ce n’est pas le contraire de la pauvreté, mais celui de la vulgarité. »

Coco Chanel 

Iata un citat care mie imi place si pe care l-am ales pentru a incepe blogul meu. De ce ? Pentru ca reuseste sa concentreze in cateva cuvinte bine spuse, o convingere de-a mea, si anume ca a fi bine imbracat nu este un aspect ce tine de bani, ci de bun-gust. Exemple sunt destule, iar cele care ma incanta cel mai mult sunt femeile care ne inconjoara in viata de zi cu zi, si care reusesc cu foarte putin cateodata (ma refer la bani) sa fie intotdeauna elegante si bine imbracate.

Asadar ceea ce voi scrie pe blog va ilustra aceasta convingere a mea…care se pare ca fost si a d-rei Chanel (ceea ce conteaza mult mai mult intre noi fie spus J).

Un alt element permanent in notitele mele va fi Parisul, pentru simplul fapt ca in prezent locuiesc in acest oras minunat, "capitala modei". Asadar sunt inevitabil inspirata de acest loc, iar prin intermediul blogului vreau sa va impartasesc experientele mele pariziene.

As mai adauga doar ca nu sunt o specialista intr-ale modei si nu am absolut nici un pic de experienta in jurnalism. Asadar nu vreau sa spun ca voi scrie "articole", este mult prea pretentios...nu vreau sa spun nici "va voi da sfaturi despre fashion". Vreau ca blogul meu sa fie mai mult o platforma de schimb de informatii, de pareri intre mine si cele care il vor citi. Sa ne sfatuim, sa discutam si sa descoperim mici trucuri, toate legate de moda.

Asadar introducerea mea fiind facuta…va invit sa cititi mai departe.

Publicité
Commentaires
D
Expozitia Rykiel e programata!!!! Multumesc pt sfat Ioana. Intr-adevar cred ca e grozav ca voi avea ocazia sa scriu despre un asemenea eveniment, si deci sigur am sa merg sa o vad.Abia astept sa va relatez si voua. Poate reusesc sa strecor si cateva fotografii!!!!<br /> multumesc tuturor pentru mesaje.
C
Felicitari pentru ideea blogului si sper sa-ti citesc cat mai multe articole. Imi place mult stilul tau natural de a comenta ;)<br /> <br /> Numai bine
I
Diferenta de a citi reviste si a trai in Paris...asadar, un pont de zile mari pe care nu trebuie sa il ratezi si cel putin prin ochii cuiva drag descopar si eu cate ceva: Muzeul Artelor Decorative din Paris - expozitie - pana in aprilie - peste 200 de rochii - organizate in functie de temele recurente ale creatiilor designerului - semnate de - Sonia Rykiel!!! :) poate ai timp.
D
Iata si primul comentariu pe blogul meu, merci ucutza si bine ai venit!!!!<br /> merci pt incurajari
U
imi place f mult citatul pe care l-ai ales pt inceperea blogului!<br /> abia astept sa aflu cat mai multe despre ce se mai poarta si sa iti "fur" din idei...si sa vedem ce vor purta pariziencele dupa terminarea perioadei de solduri :)<br /> keep on the good work
Dixitdeea
Publicité
Dixitdeea
Archives
Publicité